Logo WoMoTracking.eu

Startsidan

Under lång tid tänkte vi på säkerheten för vår husbil. Efter ett år av att titta omkring bestämde vi oss för att skapa vårt eget system, vilket inte medför några extra kostnader förutom SIM-kortet.

När vi letade efter en GPS-tracker var vi väldigt kräsna eftersom den borde ha interna antenner, vara vattentät och också fungera bra dold. Ämnet störning var också viktigt för oss. I slutändan bestämde vi oss för Teltonika FMB204. Enheten tillverkas i Europa och har imponerat oss i våra tester.

Den permanenta dataanslutningen är naturligtvis en mycket viktig punkt när du reser i en husbil med en GPS-tracker. Efter en lång sökning har vi också hittat ett mycket billigt alternativ. Things Mobile är leverantören dedikerad till IoT- och M2M-enheter med täckning i över 165 länder och med mer än 350 roamingleverantörer. Things Mobile tariff är 0,10 € / MB i större länder i världen, utan startkostnader och ingen basavgift. I genomsnitt betala vi cirka en euro per månad, beroende på hur många länder vi reser till per månad.

Eftersom du också vill se vart du körde var frågan om en billig eller gratis spårningsserver fortfarande öppen. Inledningsvis använde vi den kostnadsfria tjänsten från GPSWox, som du kan använda gratis i ett år i ett fordon. Men eftersom vi också ville använda utökade funktioner, bytte vi till att ställa in vår egen server med den kostnadsfria programvaran TRACCAR.

På våra resor har vi fått en känsla av att husbilsförare är ett stort samhälle. Vi vill dela med oss ​​av våra erfarenheter och prestationer. Vi erbjuder därför ett komplett paket till ett komplett pris på 99,00 € plus frakt. Allt förkonfigurerat klart för användning.

Paket innehåll

Teltonika FMB204

Liten och professionell vattentät tracker (IP67) med interna GNSS / GSM-antenner med förstärkare, Bluetooth och internt Li-ion-batteri med hög kapacitet. FMB204 kan arbeta i energisparläge utan strömanslutning i upp till 6 dagar.
Mer information om enheten finns på tillverkarens webbplats: Teltonika FMB204

SIM-kort inklusive € 10,00 kredit

Kompatibel med alla enheter, tillgänglig i alla format: Mini (2FF), Micro (3FF), Nano (4FF)
- € 10,00 kredit ingår
- Flera nätverkstäckningar i 165 länder
- Tariff beroende på konsumtion, utan fasta kostnader
Mer information om SIM-kortet finns på leverantörens webbplats: ThingsMobile

Traccar - Spårning i realtid online

Med Traccar kan du spåra GPS-enheter i realtid. Det finns flera kartalternativ, inklusive gatukartor och satellitbilder. Servern kan hantera många olika enheter och visar också ytterligare information som skickas av enheterna från olika sensorer. Tillgång till vår server är gratis för den köpta enheten. Åtkomst kan ske via mobilapp eller webbplats. Olika larm kan ställas in som sedan visas på webben och skickas via e-post. Vårt erbjuder lite insikt DEMO
Mer information finns på webbplatsen för serverprogramvarutillverkaren: Traccar(engelsk)

Tjänsten

Efter att ha gjort din beställning sätter vi in ​​ditt personliga SIM-kort i Teltonika FMB204 och konfigurerar allt. Vi ställer också in din personliga åtkomst på vår server. Du får motsvarande åtkomstdata till den angivna e-postadressen så snart enheten har ställts in.

Vi ställer in följande larm på Teltonika FMB204:© 2020 - 2024 WoMoTracker.eu